Η νέα αποστολή του Frank Castle παρουσιάζεται στο trailer της 2ης σεζόν του "The Punisher"

Castle is back.

To Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για την 2η σεζόν του "The Punisher".

Στον νέο κύκλο, ο Jon Bernthal επιστρέφει για να ενσαρκώσει τον Frank Castle, ο οποίος ζει πλέον μια ήρεμη ζωή. Ωστόσο, μπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού (Giorgia Whigham). Παλιοί και νέοι εχθροί επιστρέφουν και πιέζεται να πάρει μια σημαντική απόφαση: αν θα αγκαλιάσει επιτέλους την άλλη του πλευρά, ως Punisher.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Έχουμε ήδη μάθει ότι ο Billy

Russo (Βen Barnes) θα μεταμορφωθεί σε Jigsaw και θα είναι ο κύριος αντίπαλος του Castle, ενώ η Karen Page (Deborah Ann Doll) θα κάνει την εμφάνισή της σε αυτήν τη σεζόν.

Το "The Punisher" αποτελεί τη μία από τις δύο σειρές που απέμειναν στο Netflix, από τις έξι συνολικά που είχε σε συνεργασία με τη Marvel. Πιο πρόσφατα κόπηκε το "Daredevil", αψηφώντας τους αισιόδοξους φαν που ήλπιζαν στην επιβίωση του. Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν.

H σειρά δημιουργήθηκε από τον Steve Lightfoot (Hannibal) και βασίζεται στα κόμικ της Marvel με το ίδιο όνομα. Και φυσικά ενώνεται με όλο το υπόλοιπο σύμπαν της Marvel καθώς και με τις άλλες σειρές του Netflix.

Amber Rose Revah (Dinah Madani) και Jason R. Moore (Curtis Hoyle) θα επιστρέψουν για την καινούργια σεζόν, με τους Josh Stewart, Floriana Lima και Giorgia Whigham να συμπληρώνουν το cast.

Η 2η σεζόν του "The Punisher" θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα