Η Φέγενορντ ''φρέναρε' την PSV

Η Φέγενορντ αν και έπαιζε από το 58ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, προηγήθηκε με τον Γιόργκενσεν στο 70ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη με τον Λοσάνο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Σοβαρή και πειθαρχημένη η Φέγενορντ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας ευκαιρίες με πιο σημαντική του Φιλχένα που σούταρε δυνατά με τον Ζουτ να έχει την απάντηση.Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τν PSV χάθηκε από τον Λουκ Ντεγιόνγκ που βγήκε απέναντι στον Φερμέϊρ όμως δεν έκανε καλό τελείωμα στην
έξοδο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Για τρίτο ματς στη σειρά η ομάδα του Φαν Μπόμελ δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δέυτερο μέρος άλλαξαν οι ισσοροπίες μετά την αποβολή του Φαν Μπέικ για φάουλ στον Μπεργκβάιν με τη Φέγενορντ να μένει με δέκα παίκτες.

Παρ'όλα αυτά ο Γιόργκενσεν κατάφερε να πετύχει γκολ, όπως είχε κάνει και στο ματς του πρώτου γύρου στο Ρότερνταμ βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά στο 71ο λεπτό.

Η χαρά δεν κράτησε ούτε ένα λεπτό με τον Λοσάνο να ισοφαρίζει άμεσα μετά τη σέντρα του Γκάκπο.Στην συνέχεια όπως ήταν λογικό η PSV με αριθμητικό πλεονέκτημα έβαλε τη Φέγενορντ στην περιοχή της αλλά ο Φερμέιρ όποτε χρειάστηκε έκανε σωστά τη δουλειά του.

Η PSV δεν κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική έχοντας τρεις κολλητές ισοπαλίες.Ο Άγιαξ μείωσε την διαφορά στους δύο βαθμούς και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα