Η ευτυχία του Προτό

Δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη ζει ο Σίλβιο Προτό στον Ολυμπιακό. Στα 34 του χρόνια, ο Βέλγος γκολκίπερ αισθάνεται την απόλυτη ευτυχία στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους». Φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο «ζει» τους αγώνες των πρωταθλητών, αλλά και από τους πανηγυρισμούς του. Μάλιστα, παρά το μικρό διάστημα κατά το οποίο υπερασπίζεται την εστία των «Πειραιωτών», κατάφερε να κερδίσει τους πάντα απαιτητικούς οπαδούς τους.

Εκτός
γηπέδων, δηλώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πόσο γεμάτος αισθάνεται ως παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλιστα, αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά για την υποστήριξη που προσφέρει, υποστηρίζοντας πως πουθενά στην Ευρώπη δεν έχει συναντήσει κάτι ανάλογο. Ευελπιστεί πως το μέλλον του θα είναι ταυτισμένο με την ομάδα του Πειραιά. ««Ελπίζω ότι το μέλλον μου είναι εδώ», μας είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του novasports μετά την τελευταία υποχρέωση στο πρωτάθλημα.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να γίνουμε πρωταθλητές. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε εβδομάδα, γι’ αυτό. Θέλω να έρθει η μέρα που θα είμαστε πρωταθλητές. Αυτός είναι ο μόνος στόχος που έχω στο μυαλό μου κατ' αρχήν για τον πρόεδρο μας και για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού».
Keywords
Τυχαία Θέματα