Η αληθινή ιστορία «Rogue Agent» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

Μετους Gemma Arterton, James Norton, Rob Malone σεσκηνοθεσίατων Adam Patterson, Declan Lawn

Η ζώνη SundayPremiere αυτή την Κυριακή φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών της Nova το «RogueAgent» Οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 13 Αυγούστου

(22:00) στοNovacinema1, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό, την αληθινή ιστορία «RogueAgent» (2022, διάρκεια 112’) με τους Gemma Arterton, James Norton, Rob Malone σε σκηνοθεσία των Adam Patterson, Declan Lawn.

Η αληθινή ιστορία ενός απατεώνα που κατάφερε να πείσει τους πάντες ότι είναι πράκτορας της ΜΙ5, μέχρι που τον ξεσκέπασε και τον έφερε ενώπιον της δικαιοσύνης η ίδια του η σύντροφος. Η συνέχεια την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 22:00 στο Novacinema1!

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα