Η αγκαλιά με τον Αγγελόπουλο και το σοκ με Σβεντ-Γκιλ (video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την εκπομπή Super Euroleague τονίζοντας τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που πλήττουν την Χίμκι.

"Ήμασταν πολύ φτωχοί επιθετικά. Με μόλις 4 ασίστ και 8 λάθη. Πολύ διστακτικοί. Δεν μπορώ να παραπονιέμαι πολύ για την ομάδα μου. Παίξαμε πολλά δύσκολα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα.

Ο Γκιλ φεύγει μεθαύριο για Αμερική για να κάνει χειρουργείο και κινδυνεύει να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα, ίσως και
μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάποιοι παίκτες αναγκάζονται να κάνουν πράγματα που δεν αποκτήθηκαν για αυτά. Έχουμε πολλά προβλήματα. Ο Σβεντ αργεί ακόμα. Μπορεί να χρειαστεί ακόμα 6-7 εβδομάδες για να επανέλθει.

Ο Μόνια είναι εκτός. Δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο σε αρκετά παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο γιατί αυτή η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον Σβεντ. Ο Μίκι είναι νεοφερμένος και προσφέρει, αλλά όλοι είναι υποστηρικτικοί. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Κοιτάζουμε πάντα το επόμενο.

Δεν είναι εύκολη η κατάσταση με τόσους τραυματισμούς. Παίζει ρόλο το τάιμινγκ στην Ευρωλίγκα και πότε θα αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο. Νιώθω πολύ χαρούμενος για τον κόσμο, βλέπω πολλά γνώριμα πρόσωπα που μας συνδέουν πολλά.

Είναι μια ομάδα με εμπειρία ο Ολυμπιακός. Ξέρει πώς να διαχειριστεί τις δύσκολες έδρες και τις μεγάλες ήττες. Θα είναι σίγουρα στην οκτάδα και θα διεκδικήσει την είσοδο στην τετράδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα