Η Wonder Woman θα ακουστεί στο "Wreck-It Ralph 2"

Στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Wonder Woman", Gal Gadot, ενσωματώθηκε στο cast του "Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2".

Η Gadot θα χαρίσει τη φωνή της στην Shank, μια ταλαντούχα οδηγό που δεν της αρέσει να χάνει, η οποία προέρχεται από ένα παιχνίδι με το όνομα "Slaughter Race". Η Vanellope (Sarah Silverman) θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Shank σε έναν αγώνα δρόμου, ενώ ψάχνει αντικαταστάτη για το Sugar Rush.

Η Gal Gadot ως
Shank στο "Wreck-It Ralph 2".

Αν και η Shank είναι κάπως σκληρή, ο χαρακτήρας κρύβει μια ζεστασιά μέσα της και η Vanellope την θαυμάζει. “Είναι ο πιο τέλειος χαρακτήρας στον κόσμο του 'Slaughter Race'”, είπε ο σκηνοθέτης Rich Moore. “Η Shank’s έχει ζήσει πολύ και έχει δει πολλά, και όμως έχει μόνο καλοσύνη στην καρδιά της—αυτά είναι τα δύο πρόσωπα του χαρακτήρα”.

Στο sequel θα δούμε τον Ralph να παρατάει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και να πηγαίνει στο Ίντερνετ μαζί με την Vanellope von Schweetz για να την βοηθήσει να σώσει το παιχνίδι της, Sugar Rush. Ο John C. Reilly ("Kong: Skull Island", "The Little Hours") επιστρέφει ως Ralph, και η Sarah Silverman ("The Book of Henry", "Battle of the Sexes") θα ξαναχαρίσει την φωνή της στην Vanellope. Η Taraji P. Henson ("Empire", "Hidden Figures") θα είναι η Yesss, ένας αλγόριθμος που ψάχνει τα trend. Σκηνοθέτες της ταινίας οι Rich Moore και Phil Johnston.

Το "Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2" βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Νοεμβρίου (ΗΠΑ).

Για περισσότερα για το sequel, δείτε εδώ λίγες φωτογραφίες της επικείμενης ταινίας, όπως και την αφίσα.

IGN GreeceΡαλφ Εναντίον Ίντερνετ - Νέο trailer (Μεταγλωττισμένο)Παλιοί και νέοι χαρακτήρες εμφανίζονται σε νέες φωτογραφίες του "Wreck-It Ralph 2"Τον αδιάφορο κάνει ο Ralph στην καινούργια του αφίσα για το "Wreck It Ralph 2"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα