Η Jenifer Lopez κάνει…Γάμο μετ’ εμποδίων στην κωμωδία δράσης «Shotgun Wedding» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Αυτή την Κυριακή 27/8 (22:00) στο Novacinema1Με τους JenniferLopez, JoshDuhamel, LennyKravitz, JenniferCoolidgeσε σκηνοθεσία του Jason Moore

Η κωμωδία δράσης «Shotgun Wedding» (2022, διάρκεια 97’) με την Jenifer Lopez έρχεται να προσφέρει σπαρταριστές στιγμές αυτή την Κυριακή 27/8 (22:00) στο Novacinema1 στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Η Ντάρσι κι ο Τομ συγκεντρώνουν τις ιδιόρρυθμες οικογένειές

τους για τον γάμο τους σε έναν εξωτικό προορισμό. Η ευτυχισμένη μέρα, όμως, μετατρέπεται σε μία περιπέτεια γεμάτη ανατροπές. H συνέχεια την Κυριακή 27/8 (22:00) στο Novacinema1 με τους Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz, Jennifer Coolidge στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και σε σκηνοθεσία του Jason Moore.

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα