Η Harmonix ανακοινώνει νέο Rhythm-Shooter με όνομα Audica

Σε Oculus Rift και Steam VR.

H Harmonix, δημιουργός εταιρεία των Guitar Hero και Rock Band, ανακοίνωσε ένα νέο VR rhythm-shooter, ονόματι Audica.

Έχοντας ανακοινωθεί στο Twitter

μαζί με επίσημο website, η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει: "ένα VR rhythm shooter που συνδυάζει το μουσικό gameplay της Harmonix, με precision shooting mechanics και ένα εξαιρετικό soundtrack, που λαμβάνει χώρα σε μια κοσμική αρένα". Το Audica θα κυκλοφορήσει σε Early Access στο Oculus Rift και το Steam VR στις 7 Μαρτίου.

Πέρα από το trailer, η ομάδα ανάπτυξης θα παρουσιάσει το Audica σε Twitch και Mixer αύριο στις 12:00. Στο first look του GameInformer, ο συνιδρυτής της Harmonix, Alex Rigopulos είπε "Είναι μια λέξη που εφήυραμε και προορίζεται να προκαλεί ταυτόχρονα τον ήχο και τη μουσική, καθώς και την αίσθηση του τόπου. Θέλαμε πραγματικά να δημιουργήσουμε ένα χώρο για τον παίκτη, που να δίνει την αίσθηση του ξεχωριστού και να το δείχνει μέσα από το όνομά του".

Το Audica θα επικεντρωθεί στην ηλεκτρονική μουσική και θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια στο Early Access, συμπεριλαμβανομένων των "Destiny" των 1788-L & Blanke, "I Want U" από Alison Wonderland, “I Feel Love (Afrojack Remix)" από Donna Summer, “The Space” από James Egbert και “Splinter” από Savant. Η Harmonix θέλει να το κυκλοφορήσει επίσημα μέχρι το τέλος του 2019 και ελπίζει να το επεκτείνει και στα PSVR και Oculus Quest, αν αυτό είναι δυνατό.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece To Super Smash Bros. Ultimate Joker DLC έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας Aurion: Legacy of the Kori-Odan - Combo Gameplay Trailer Combat Core - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα