Γρανάδα-Ράγιο Βαγεκάνο 0-2: Αστραπή κορυφής!

Η Γρανάδα επέστρεψε στο σπίτι της για αγώνα της La Liga ύστερα από 456 ημέρες και είχε την κατοχή σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, με τη Ράγιο να απειλεί με δύο φάουλ του Λεζέν στο 12′ και στο 27′ στα οποία είχε σωστή αντίδραση ο Φερέιρα.

Από τους γηπεδούχους ο κινητικός Θαραγόθα ξεχώρισε για τις επελάσεις του αλλά πέραν ενός σουτ του Ουζούνι στο 13′ στο ανοικτό γήπεδο, οι Ροχιμπλάνκος δεν είχαν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο.

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερες

συγκινήσεις και ουσία, με τον Θαραγόθα να σημαδεύει το δοκάρι στο 61′ και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο τρίποντο σε διάστημα 4 λεπτών, στο 75′ ο Άλβαρο Γαρθία τελείωσε τη φάση μετά το τακουνάκι του Ουνάι Λόπεθ και στο 79′ ο Σίς πήρε την ασίστ από τον Ντε Τομάς για το τελικό 0-2, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Πουέρτας.

Γρανάδα: Φερέιρα, Σάντσεθ (90+2′ Πέτροβιτς), Ρούμπιο, Μικέλ, Νέβα, Ρουίθ (90+2′ Περέα), Γκουμπάου (82′ Βιγιάρ), Μελέντο (82′ Ντιεντιού) , Καγεχόν (61′ Πουέρτας), Ουζούνι, Θαραγόθα

Προπονητής: Πάκο Λόπεθ

Ράγιο Βαγεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Ερνάντεθ, Λεζέν (88′ Μουμίν), Εσπίνο, Λόπεθ (78′ Σις), Βαλεντίν, Παλαθόν, Τρέχο (65′ Ντε Τομάς) , Γαρθία (88′ Μπεμπέ), Εντεκά (65′ Ντε Φρούτος)

Προπονητής: Φρανθίσκο

Keywords
Τυχαία Θέματα