Γκριν: «Μίλησα με τον Σφαιρόπουλο και έφυγα»

Ο Έρικ Γκριν με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ισπανικής Λίγκας τόνισε ότι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό επειδή μίλησε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και αυτός δεν του πρόσφερε την ευκαιρία που ήθελε. Ο Αμερικάνος γκαρντ που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τη Βαλένθια σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, υποστήριξε παράλληλα ότι έμαθε πολλά δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη και βελτιώθηκε σαν παίκτης.

Οι δηλώσεις του:

Για την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό:
«Το
καλοκαίρι μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και είδαμε ποια θα ήταν η καλύτερη κατάσταση για μένα. Ήμουν χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αλλά κατάλαβα ότι ο κόουτς δε μου πρόσφερε την ευκαιρία που ήθελα, οπότε αποφάσισα να αλλάξω περιβάλλον. Τώρα είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στη Βαλένθια, μία ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να εξελίξω το παιχνίδι μου και να έχω μία σπουδαία σεζόν».

Για τη συνύπαρξη με τον Σπανούλη:
«Παίζοντας στο πλευρό του Σπανούλη κατάφερα να βελτιώσω το παιχνίδι μου επειδή τον είχα απέναντί μου σε κάθε παιχνίδι. Έμαθα πολλά δίπλα του και βελτιώθηκα ως παίκτης. Ο Σπανούλης δεν είναι απλώς σπουδαίος παίκτης, αλλά και ηγέτης και σπουδαίος άνθρωπος».
Keywords
Τυχαία Θέματα