Γκλάντμπαχ: Ενδιαφέρον από Αγγλία για Ιτακούρα

Μνηστήρες από Αγγλία και Ιταλία για τον κεντρικό αμυντικό της Γκλάντμπαχ Κο Ιτακούρα. Τα πουλάρια αγόρασαν τον Ιτακούρα από την Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι έναντι πέντε εκατομμυρίων Ευρώ.

Ο 26χρονος ανήκε στην Σίτι από τον Ιανουάριο του 2019 αλλά δεν έπαιξε ποτέ με την πρώτη ομάδα. Είχε δοθεί δανεικός σε Χρόνινχεν και Σάλκε και ακολούθως αποκτήθηκε από την Γκλάντμπαχ.

Φέτος έχει βοηθήσει μόνο σε επτά

αγώνες την Μπορούσια λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο. Έχει σκοράρει δύο φορές ενώ βοήθησε φυσικά και στο αμυντικό κομμάτι.

Οι σκάουτερ της Λίβερπουλ έχουν βρεθεί αρκετές φορές σε αγώνες της Γκλάντμπαχ για τον συγκεκριμένο παίκτη ενώ ο Άντζε Ποστέκογλου τον γνωρίζει καλά καθώς τον ήθελε στην Σέλτικ οταν βρισκόταν εκεί. Για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και η Νάπολι αλλά τον πρώτο λόγο έχουν οι δύο σύλλογοι από την Αγγλία.

Σύμφωνα με τον ειδικο σε θέματα μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν υπάρχει ρήτρα για την παραχώρησή του τον Ιανουάριο και η ομάδα δεν έχει εκφράσει ακόμη τις απαιτήσεις της για την παραχώρησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα