Γκατούζο: «Τρώω χαστούκια δεξιά κι αριστερά»

Γκατούζο: «Τρώω χαστούκια δεξιά κι αριστερά»ageorgiΔευ, 02/01/2021 - 14:26

Ο Τζενάρο Γκατούζο ξέσπασε μετά τη νίκη της Νάπολι επί της Πάρμα, με βέλη εναντίον  του αφεντικού Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «παρτενοπέι» και τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν σενάρια ότι ο Ντε Λαουρέντις έχει έρθει σε επαφή με Μπενίτεθ, Αλέγκρι και Ματσάρι για να τον αντικαταστήσει.

Ο Γκατούζο μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος τόνισε ότι δεν μπορεί να δουλέψει όταν δέχεται τόσο σκληρή κριτική

από το «περιβάλλον» της πόλης της και της ομάδας, ακόμα και μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος της υγείας του.

«Δέχομαι χαστούκια δεξιά κι αριστερά κάθε μέρα, σαν να είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία, με σφάζουν σε μόνιμη βάση και είναι δύσκολο. Από όλα όσα γράφονται κάτι μένει στους παίκτες, εγώ δεν τα διαβάζω γιατί δεν θέλω να αρρωστήσω, όμως πρέπει να είμαι σε θέση να δουλέψω, αντίθετα ξέρω ότι αν χάσω δύο παιχνίδια θα τεθώ υπό αμφισβήτηση και έτσι δεν μπορείς να δουλέψεις, χρειάζεται σοβαρότητα», είπε αρχικά ο Γκατούζο και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν όλα προέρχονται εντός ή εκτός του συλλόγου, ας το κρίνει ο καθένας. Λένε ότι μιλάω άσχημα, ότι είμαι αμόρφωτος, ότι πεθαίνω και δεν μπορώ πια να προπονήσω. Είναι ανώμαλο αυτό που συμβαίνει. Βαριά λόγια από ανθρώπους που δουλεύουν εδώ χρόνια και τους ξέρω. Μπορεί να υπογράψω για πέντε ή δέκα χρόνια, δεν δεσμεύομαι από συμβόλαια, αλλά από συναισθήματα. Υπάρχει μία ατμόσφαιρα που δεν μου αρέσει. Όταν είμαι με τους παίκτες μου νιώθω καλά, με τον κύριο Ντε Λαουρέντις υπάρχει τεράστιος σεβασμός αλλά και κάποια απογοήτευση, δεν έχουμε καθίσει στο τραπέζι με κανέναν να συζητήσουμε, έχει γίνει κακός χειρισμός της κατάστασης».

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Napoli - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SSC Napoli ΙΤΑΛΙΑ Ο Τζενάρο Γκατούζο ξέσπασε μετά τη νίκη της Νάπολι επί της Πάρμα, με βέλη εναντίον του αφεντικού Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Article publish on Δευ, 02/01/2021 - 14:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα