Γκαρσία: “Ματς που μπορεί να αλλάξει τα πάντα” (vid)

Γκαρσία: “Ματς που μπορεί να αλλάξει τα πάντα” (vid)gvasilioΚυρ, 01/03/2021 - 15:00

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, τον Χιμένεθ και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Λιβάι Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports

αφού ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο, αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή με την αποχώρησε του Καρέρα και την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, για τον οποίο τόνισε: “Δεν είναι πολλές ημέρες στην ομάδα, αλλά διακρίνω έναν οργανωτικό προπονητή που μας δίνει κατευθύνσεις μέσα στο παιχνίδι”.

Ο 23χρονος εξτρέμ από τον Τριντιντάντ και Τομπάγκο σχολίασε τις άσχημες εμφανίσεις της ΑΕΚ την προηγουμένη χρονιά: “Δεν μπορώ να πω ότι έφταιξε κάτι συγκεκριμένο με τον Καρέρα για τις άσχημες εμφανίσεις. Ως ποδοσφαιριστές πάντα κάνουμε κριτική πρώτοι στους εαυτούς μας. Μπορεί να ήταν κάτι απλό, αλλά δεν μπορώ να το ξεχωρίσω, ελπίζω να το αλλάξουμε τώρα”.

Όσο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Λιβάι Γκαρσία τόνισε πως οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να σκύψουν το κεφάλι, να δουλέψουν σκληρά και να δείξουν στο γήπεδο ότι θέλουν τη νίκη γιατί: “Γνωρίζουμε ότι για εμάς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να αλλάξει πολλά και να έχουμε μια νέα αφετηρία για τη συνέχεια”.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Λιβάι Γκαρσία στον Γιώργο Βασιλείου και το Novasports.gr. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Γκαρσία: “Ματς που μπορεί να αλλάξει τα πάντα” THE EXPERTS Μοιραστείτε το Submitted by gvasilio on Κυρ, 01/03/2021 - 14:33 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/GARCIA_WEB_020121.mp4 Off On Off Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, τον Χιμένεθ και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, τον Χιμένεθ και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Article publish on Κυρ, 01/03/2021 - 15:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα