Γιουβέντους-Σπέτσια 3-0: "Καθάρισε" στο δεύτερο (vid)

Γιουβέντους-Σπέτσια 3-0: "Καθάρισε" στο δεύτερο (vid)gliorisΤρί, 03/02/2021 - 23:51

Η Σπέτσια "φώναξε" από την αρχή της αναμέτρησης ότι δε θα φοβηθεί τη Γιουβέντους κι άρχισε να την ενοχλεί έχοντας την πρώτη ευκαιρία του ματς μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μαρκίτσα. Με καλή κυκλοφορία και κάλυψη των χώρων η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο δεν επέτρεψε στην αργή ανάπτυξη της Γιουβέντους να της δημιουργήσει προβλήματα, παρά μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε κόντρα επίθεση έφτασε μια ανάσα από το 1-0, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι

στο σουτ του Πορτογάλου. 

Με το ματς να έχει την ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος ο Αντρέα Πίρλο πέρασε στο 61ο λεπτό τους Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Άλβαρο Μοράτα κι ήταν εκείνοι που συνεργάστηκαν ένα λεπτό αργότερο για να ανοίξει ο Ισπανός το σκορ. Ο Φεντερίκο Κιέζα έκανε το 2-0 οκτώ λεπτά αργότερα, πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο γράψει ιστορία και το 3-0 στο 89ο λεπτό. 

Ο Πορτογάλος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει τουλάχιστον 20 τέρματα σε καθεμιά από τις τελευταίες 12 σεζόν στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Spezia - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Η Γιουβέντους δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση της Σπέτσια σε ματς χωρίς περιθώρια απώλειας. Οι αλλαγές του Πίρλο στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τη ροή της αναμέτρησης Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 23:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα