Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι προειδοποιεί

Η “Μεγάλη Κυρία” αντιμετωπίζει εκτός έδρας στην Τορίνο (2/10) και ο Αλέγκρι προσπαθεί να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στους Λονδρέζους για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Είναι πιο δύσκολο να προετοιμαστείς για το ντέρμπι». Οι “μπιανκονέρι” επισκέπτονται την Τορίνο ερχόμενοι από τρεις συνεχόμενες νίκες, δύο στη Serie A και μία στο Champions League.

Κέρδισαν Σπέτσια και Σαμπντόρια την περασμένη εβδομάδα πριν πάρουν και τους τρεις βαθμούς απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης στο στάδιο Allianz την περασμένη Τετάρτη (29/9).

«Αύριο (2/10), οι οπαδοί επιστρέφουν στο γήπεδο και θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να καθορίσουμε την κατάταξη, έχουμε μια ευκαιρία. «Θα είναι το παιχνίδι της ζωής τους, είναι ένα ντέρμπι και η Τορίνο θα το προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και να το προετοιμάσουμε ακόμα καλύτερα από αυτό εναντίον της Τσέλσι. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. «Αυτά τα παιχνίδια είναι σαν μικροί τελικοί, πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη μικρό βήμα μπροστά, δεν είναι εύκολο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την Τσέλσι. Η Τορίνο τρέχει πολύ, ο Ιβάν Τζούριτς κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει περάσει τις ιδέες του στην ομάδα του. Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας για 95 λεπτά »

[Ο Βόιτσεχ] Στζέσνι και ο [Τζόρτζιο] Κιελίνι θα παίξουν σίγουρα». Χωρίς τον Μοράτα και τον Ντιμπάλα, είδαμε ότι ο Κιέζα μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ. Το παιχνίδι με την Τσέλσι ήταν καλό, αλλά χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ο Αλέγκρι θέλει να δει την ίδια αμυντική διάθεση όπως είδε και με τους “μπλε” του Λονδίνου. Η Γηραιά Κυρία έχει δεχτεί ήδη 10 γκολ σε 6 παιχνίδια της Serie A, 4 στα 2 τελευταία παιχνίδια.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Βραζιλιάνοι, Αρτούρ και Κάιο Ζόρζε και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

The boss' thoughts ahead of tomorrow's Derby della Mole! #ToroJuve

— JuventusFC (@juventusfcen) October 1, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα