Γιουβέντους: Μισή ντουζίνα προβλήματα (pic)

Γιουβέντους: Μισή ντουζίνα προβλήματα (pic)sdimolitΔευ, 02/22/2021 - 16:54

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει απόψε τη Κροτόνε με αρκετά προβλήματα στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής (21.45, Novasports). Η Γιουβέντους βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα της Serie A με 42 βαθμούς, 11 από τη κορυφή και την Ίντερ, αλλά έχει και δύο ματς λιγότερα.

Ο Αντρέα Πίρλο εκτός από τον Αντριέν Ραμπιό που είναι τιμωρημένος, δεν έχει στην διάθεση του

τους τραυματίες Τζόρτζιο Κιελίνι, Λεονάρντο Μπονούτσι, Αρτούρ, Χουάν Κουαδράδο, ενώ και ο Πάουλο Ντιμπάλα που βρισκόταν στον δρόμο της επιστροφής, όμως όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της Μεγάλης Κυρίας ακόμα νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ντεμιράλ και Ντε Λιχτ που αγωνίστηκε και στο Πόρτο (2-1), Μπεντανκούρ, ΜακΚένι και Ράμσεϊ αναμένεται να πάρουν θέση στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση κατά πάσα πιθανότητα ο Ρονάλντο θα έχει παρτενέρ τον Κουλουσέφσκι, καθώς ο Μοράτα ήταν άρρωστος τις τελευταίες δύο μέρες με πόνους στο στομάχι και θα μείνει στο πάγκο.

I convocati per #JuveCrotone ⚪⚫ #ForzaJuve pic.twitter.com/sPfDkBdISZ — JuventusFC (@juventusfc) February 22, 2021

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει απόψε τη Κροτόνε με αρκετά προβλήματα στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής (21.45, Novasports). Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 16:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα