Γιουβέντους-Ελλάς Βερόνα 1-0: Τη λύτρωσε ο Κιν (hls)

Τ’ όνειρο της εξόδου στην Ευρώπη για τη Γιουβέντους παρέμεινε ζωντανό μετά την επικράτηση με 1-0 επί της Ελλάς Βερόνα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Με την απόδοση των “Μπιανκονέρι” να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα ακόμη και κόντρα σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, το γκολ του Μόιζε Κιν στο 55′ ήταν αυτό που τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση, τους χάρισε την τρίτη διαδοχική νίκη μειώνοντας την απόσταση

από την 6η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στην Ευρώπη, στους τρεις βαθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη καλή στιγμή στο ματς δεν ανήκε στους γηπεδούχους αλλά στους ποδοσφαιριστές της Βερόνα, με τον Ντεπάολι ν’ απειλεί στο 18′ με δυνατό σουτ που πέρασε – μόλις – άουτ! Με ανάλογο τρόπο “απάντησε” η “Γιούβε” αλλά – σχεδόν – είκοσι λεπτά, με δράστη τον Ντανίλο, την μπάλα να βρίσκει σε αντιπάλους και να σταματά στην οριζόντια δοκό της εστίας του Σέζνι!

Μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες που όσο περνούσε η ώρα “θορυβούσε” την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι και τους φίλους της αλλά ταυτόχρονα έδινε θάρρος κι ελπίδα σ’ αυτούς του Μάρκο Τζαφαρόνι. Μια ισορροπία που φρόντισε να…. “χαλάσει” στο 55′ ο Κιν, αξιοποιώντας την εξαιρετική τροφοδότηση του Λοκατέλι για να κάνει το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι δύο ομάδες μέτρησαν από μια πολύ καλή στιγμή στο τελευταίο δεκάλεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τον Τερατσιάνο να δοκιμάζει την ετοιμότητα του Σέζνι στο 83′ και τον Μπρέμερ στο 87′ να χάνει μοναδική ευκαιρία όντας άστοχος σε – σχεδόν κενή εστία.

Keywords
Τυχαία Θέματα