Γιουβέντους: Εγκάρδια, εγγυημένη και όχι οικονομική επιλογή για τον Μοράτα

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει στη La Liga με την Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας 20 γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 44 αγώνες. Πέρυσι, υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο που φέρεται να περιλαμβάνει μια συμφωνία κυρίων που του επιτρέπει να φύγει αν βρει νέα στέγη ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Κερδίζει έδαφος η υπόθεση επιστροφής του Αλβάρο Μοράτα

στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους «εργάζεται» σκληρά και ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός, για να πάρει έναν νέο σέντερ φορ το καλοκαίρι και έχει βάλει στο στόχαστρο της αρκετούς πιθανούς υποψηφίους. Ο σκληρός ανταγωνισμός που κάθε μεταγραφική περίοδο δεν γίνεται να αποφευχθεί, μπορεί να τους αναγκάσει να ψάξουν πιο βαθιά για μια επιλογή χαμηλότερου κόστους σύμφωνα με τη βιώσιμη κατεύθυνση τους.

Με την σύζυγό του Alice Campello

Ο Μοράτα, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, πιέζει να επιστρέψει στη Serie A και σε γνώριμα και οικεία εδάφη, επιθυμεί να επιστρέψει με την Ιταλίδα σύζυγό του μετά από άλλα δύο χρόνια που ξαναπέρασε με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχοντας ακόμα ένα σπίτι στο Τορίνο, ο Ισπανός θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους και είναι πρόθυμος να ρίξει τους συνολικούς μισθούς του 7-8 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει σε ακόμα μία μετακόμιση.

Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» εργάζεται για να φέρει έναν νέο επιθετικό στο Τορίνο. Η φετινή αποκάλυψη που λέγεται Μπολόνια έχει πυλώνα στην επίθεση τον Joshua Zirzee, αλλά μάλλον αυτή η κίνηση μοιάζει με απαγορευμένο όνειρο, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος της τιμής, περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, και τον ισχυρό ανταγωνισμό πάνω από όλα, με αρκετούς συλλόγους που μεταξύ μας, και αξιοπιστία διαθέτουν και περισσότερα λεφτά.

Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική, μια δοκιμασμένη και έμπειρη λύση. Ένα εγγυημένο μεταχειρισμένο σχέδιο Β’, ένα αξιόπιστο, χρήσιμο και τέλειο προφίλ για να ταιριάζει άμεσα και χωρίς ανησυχίες στο καμαρίνι της Μεγάλης Κυρίας Ένας επιθετικός που γνωρίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο και τη Γιουβέντους, της οποίας έχει φορέσει ήδη τη φανέλα 185 φορές, με 59 γκολ στο όνομά του.

Ο Μοράτα πιέζει να επιστρέψει στην Ιταλία και αυτό είναι θετικό για την Γιουβέντους που το γνωρίζει. Στο Τορίνο τα πήγε καλά τόσο στην αρχή, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο, όσο και στη συνέχεια, στη διετία με τον Αντρεα Πίρλο στον πάγκο. Είναι σοβαρό πλέον το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει στο τέλος της χρονιάς τη Μαδρίτη για ακόμα μια φορά, παρά το συμβόλαιο μέχρι το 2026 λόγω συμφωνίας με την Ατλέτικο. Θέλει να αποδεσμευτεί από την στιγμή που ο επόμενος προορισμός προφανώς και τον ευχαριστεί. .

Οι αποχαιρετισμοί των Μόιζες Κεν (επέστρεψε και δεν έπιασε ξανά) και Αρκάντιους Μίλικ, θεωρούνται σχεδόν δεδομένοι. Η Γιουβέντους ψάχνει λύση και αντικαταστάτες. Ο Μοράτα θέλει να κάνει μια εγκάρδια επιλογή, όχι οικονομική. Διαφορετικά θα είχε ζητήσει από τον ατζέντη του να εξετάσει την πλούσια προσφορά από τη Σαουδική Αραβία. Θυμίζω πως περασμένο καλοκαίρι η Al-Taawon πρότεινε μισθό 50 εκατομμυρίων ανά σεζόν, αδιανόητα νούμερα για το ιταλικό ποδόσφαιρο και την απέρριψε!

Keywords
Τυχαία Θέματα