Φούλαμ: O Μίτροβιτς κατέστρεψε ότι «έχτισε» στο Craven Cottage

H Αλ Χιλάλ έδωσε 55 εκατομμύρια ευρώ στη Φούλαμ και τριετές συμβόλαιο στον Σέρβο επιθετικό, με απολαβές 25 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Τα εκατομμύρια «χορεύουν» και πολλά μεγάλα ονόματα υποκύπτουν. Ο Μίτροβιτς έπαιξε κολοσσιαίο ρόλο στην άνοδο του συλλόγου στην Premier League, σκοράροντας 43 φορές σε 44 εμφανίσεις κατά τη σεζόν 2021-22 στη Championship. Αλλά ποτέ δεν έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο με συνέπεια, ούτε επρόκειτο ποτέ να αποκτηθεί από μια από μία ομάδα ελίτ της Ευρώπης

σε αυτή τη φάση της καριέρας του, επομένως δεν είναι καθόλου περίεργο που ήταν πρόθυμος να κάνει ότι χρειαζόταν για να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει στο πλάι του Νεϊμάρ στη Μέση Ανατολή.

Η Αλ Χιλάλ επένδυσε πολλά στην ομάδα της αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντας τους Καλιντού Κουλιμπαλί, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ρούμπεν Νέβες, Μάλκομ και, φυσικά, τον Νεϊμάρ. Αλλά ήταν ξεκάθαρο πριν ξεκινήσει η σεζόν ότι χρειάζονταν ένα Νο. 9. Τώρα έχουν έναν τέτοιο παίκτη. Ο Μίτροβιτς μπορεί να μην είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ στον κόσμο, αλλά έχει καλή επαφή με το γκολ και έχει σκοράρει αρκετά γκολ σε διεθνές επίπεδο με τη Σερβία (52 γκολ σε 81 παιχνίδια), οπότε έχει τη δυνατότητα σε ένα λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Pro League, να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

The Club can confirm that Aleksandar Mitrović has this evening left to join Al Hilal in the Saudi Pro League for a Club record transfer fee.

Fulham Football Club (@FulhamFC) August 19, 2023

Πέρυσι ο Μίτροβιτς ντροπιάστηκε με μια γελοία κόκκινη κάρτα σε έναν αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας στο Ολντ Τράφορντ που οδήγησε σε αποκλεισμό οκτώ αγώνων επειδή έσπρωξε τον διαιτητή, αμφισβητώντας την απόφαση του να δώσει ένα καθαρό πέναλτι και οι Λονδρέζοι απώλεσαν τις όποιες ελπίδες είχαν για έξοδο στην Ευρώπη. Εφέτος ζητούσε από την προετοιμασία ακόμη επειγόντως μεταγραφή, η Φούλαμ υπέκυψε και ο Σέρβος κατέστρεψε εντελώς την κληρονομιά του στο Craven Cottage. Τουλάχιστον οι Λονδρέζοι εισέπραξαν ένα μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που γίνεται 29 ετών τον επόμενο μήνα και θα μπορέσουν με αυτά τα χρήματα να πάρουν έναν άξιο αντικαταστάτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα