Φόλενταμ – Αλκμάαρ 0-4: Εύκολο μεσημέρι για τον Παυλίδη και την παρέα του (highlights)

Όπως ήταν λογικό η Αλκμάαρ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην τελευταία του πίνακα της βαθμολογίας Φόλενταμ. Η ομάδα του Μάρτενς είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό έχοντας κατοχή συνεχώς πάνω από 65% και με πολλές τελικές στην αντίπαλη εστία. Κατάφερε να σκοράρει στο 7ο λεπτό με τον Φαν Μπόμελ, αλλά μέσω του VAR το γκολ δεν μέτρησε γιατί ο νεαρός άσος των φιλοξενούμενων είχε βρει στο κοντρόλ την μπάλα με το χέρι.

Στο 22ο λεπτό όμως η Αλκμάαρ κατάφερε να σκοράρει, ύστερα από εκτέλεση φάουλ

του Μάινανς στο δεύτερο δοκάρι ο Ντε Βιτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάκχαους. Τέσσερα λεπτά μετά άγγιξε το 2-0 με τον Σουγκαβάρα, αλλά τον νίκησε με τρομερή απόκρουση ο τερματοφύλακας της Φόλενταμ. Αλλά στο 30΄, ότι του στέρησε ο Μπακχάους του Σουγκαβάρα του το έδωσε πίσω η τύχη, καθώς στο σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και πήγε στα δίχτυα της Φόλενταμ για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Αλκμάαρ δεν τράβηξε το πόδι από το γκάζι, πίεσε πολύ και βρήκε κι άλλα γκολ, αρχικά στο 68′ ο Παυλίδης σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα, αλλά οριακά ήταν οφσάιντ μέσω του VAR, όμως ένα λεπτό μετά ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε να σκοράρει και να μετρήσει κάνοντας το 3-0. Έξι λεπτά μετά ήταν η σειρά του Σουγκαβάρα να σκοράρει το δεύτερο δικό του με άψογη εκτέλεση φάουλ.

Ο Παυλίδης θα μπρούσε να έχει σκοράρει κι άλλο γκολ, όμως στάθηκε άτυχος, αλλά και άστοχος, έφτασε όμως τα 23 στο πρωτάθλημα και δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που σίγουρα σημαίνει πολλά και για την Εθνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φόλενταμ – Αλκμάαρ 0-4, Εύκολο, Παυλίδη,folentam – alkmaar 0-4, efkolo, pavlidi