Φέγενορντ-Ουτρέχτη 4-2: Σλοβακική ανατροπή!

Στο πρώτο ημίχρονο η Ουτρέχτη άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία με διαγώνιο σουτ του Μπουσαΐντ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ στο 32′ ο Λάμερς με πέναλτι έκανε το 2-0. Το πέναλτι το κέρδισε ο Βέστερλουντ από τον Χάρτμαν ο οποίος τραυματίστηκε σητν συγκεκριμένη φάση και αντικαταστάθηκε.

Η Φέγενορντ μείωσε στο σκορ με τρομερό σουτ του Παϊσάο, με το οποίο δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μπάρκα, που ήταν εξαιρετικός και σταθερός σε όλο το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο η Φέγενορντ μπήκε με πολλή ένταση και αποφασισμένη να γυρίσει το ματς και τα κατάφερε έχοντας κορυφαίο τον Χάντσκο

που από στόπερ πήγε αριστερό μπακ και είχε συμμετοχή στα δύο γκολ της ανατροπής. Πρώτα στο 65′ όταν με ωραία ενέργεια σούταρε, ο Μπάρκας απέκρουσε, αλλά στο ριμπάουντ ο Νίουκαουπ με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Έξι λεπτά αργότερα έκανε τρομερή ενέργεια με ποδιά στον Μπόζντογκαν και δυνατό σουτ στο απέναντι γάμα για το 3-2. Ένας άλλος Σλοβάκος κλείδωσε τη νίκη με κλέψιμο της μπάλας και πλασέ στο τετ α τετ με τον Μπάρκα στο 86ολεπτό και πρόκειται για τον Σάουερ ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι η Φέγενορντ μείωσε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή, ενώ η Ουτρέχτη αν και ηττήθηκε παρέμεινε εντός οκτάδας και πλέι οφ Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα