Φασούλα: «Να μας στηρίξει ο κόσμος στο τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη»

Με πρώτο αντίπαλο την Κροατία (18.30), η Εθνική γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ (15-25/6) και ολοκληρώνει τα φιλικά παιχνίδια της, στο 2ο τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη” που αρχίζει αύριο (2/6) και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή (4/6) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Η Μαριέλα Φασούλα έκανε κάλεσμα στους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ γυναικών να πάνε στο Μαρούσι

Οι δηλώσεις της Μαριέλας Φασούλα:

«Είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια,

αυτά με Κροατία και Ιταλία, για να προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σε αυτά τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε στην συνέχεια το πρώτο παιχνίδι μας στη διοργάνωση, αυτό κόντρα στο Μαυροβούνιο» 

Είναι κάτι που θα θέλαμε πολύ: Να έρθει ο κόσμος να μας δει, να μας στηρίξει και να απολαύσει τους αγώνες του τουρνουά. Επιπλέον, το τουρνουά ”Βάσω Μπεσκάκη” είναι ιδιαίτερο για εμάς, καθώς τιμάται η μνήμη ενός ανθρώπου που ήταν κοντά μας. Θέλουμε τις εξέδρες γεμάτες φιλάθλους».

Για το πρόσφατο φιλικό με το Ισραήλ και την εύκολη ελληνική επικράτηση, η διεθνής σέντερ υποστήριξε: «Ήταν ένα καλό φιλικό για μας. Δουλέψαμε πάνω σε κάποια πράγματα και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε ορισμένα λάθη που είχαμε κάνει απέναντι στο Βέλγιο που ήταν ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά στόχος μας είναι να είμαστε σταθερές, συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας και να παίζουμε πιο δυνατά».

Keywords
Τυχαία Θέματα