Έτσι βγήκε off o Σιώπης

Το τελευταίο πλήγμα για τον Πανιώνιο ακούει στο όνομα Μανώλης Σιώπης. Μια «προβληματική» χρονιά τόσο για τον Πανιώνιο, όσο και για τον 24χρονο διεθνή αμυντικό μέσο.

Με λίγη ξεκούραση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της προηγούμενης σεζόν και προετοιμασία στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έκανε τρία ματς σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη στις 30 Αυγούστου για τη… δεύτερη θητεία του στον Πανιώνιο.

Μετά
από τρία ματς όπου χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή (Παναιτωλικός, ΠΑΣ, Λαμία) καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα και μέτρησε 1194 αγωνιστικά λεπτά σε 14 παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη (28 Ιανουαρίου) ο Σιώπης, ο οποίος αγωνιζόταν με προστατευτική μάσκα από το 0-0 με τον Ατρόμητο λόγω κατάγματος στη μύτη από το ματς με την ΑΕΚ (29 Οκτωβρίου) μπήκε για πρώτη φορά στα πιτς.

Παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η ξεκούραση ήταν επιβεβλημένη. Με την κατάλληλη θεραπεία και πολλή δουλειά στην αποκατάσταση χρειάστηκε να 41 ημέρες για να επιστρέψει και πάλι στη δράση μπαίνοντας απευθείας στα βαθιά.

Ο Πανιώνιος που είχε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή είδε τον «κοντό» να μπαίνει στο ματς με τον Ατρόμητο στις 10 Μαρτίου και να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στο ισόπαλο 2-2.

Η υπερπροσπάθεια του Σιώπη στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και η απότομη επιστροφή, του προκάλεσαν νέες ενοχλήσεις για τις οποίες ο 24χρονος μέσος δεν παραπονέθηκε ούτε ζήτησε νέα περίοδο… χάριτος. Αντίθετα, συνέχισε τη δουλειά και σφίγγοντας τα δόντια έπαιξε και στο ιδιαίτερα σημαντικό ματς με την Ξάνθη για 90 λεπτά.

Νέα υπερπροσπάθεια με επιπλέον επιβάρυνση του καταπονημένου οργανισμού του με αποτέλεσμα τη θλάση στον δεξιό προσαγωγό. Μια άτυχη στιγμή για τον Σιώπη, ο οποίος είδε τη φετινή σεζόν να ολοκληρώνεται και πρόωρα και άδοξα για εκείνον.

Πλέον, θα ρίξει και πάλι το βάρος του στο να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν τη φετινή σεζόν για να είναι έτοιμος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, που πιθανότατα θα τον βρει στον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα