Έτοιμος ο Μπραχίμι, πρόβλημα με Τασουλή

Mε τον Μεργκίμ Μπραχίμι να ανεβάζει ρυθμούς και να είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει από αυτή την αγωνιστική συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο διεθνής Κοσοβάρος μεσος δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις των «κυανέρυθρων» και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός να βρίσκεται ακόμα και στο αρχικό σχήμα του Πανιωνίου. Ο Μπραχίμι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι σίγουρα στην αποστολή, όπως και ο Παναγιώτης Μακρύλλος.

Αντίθετα, εκτός θα μείνει ο Σαμέντ Γεσίλ,
ο οποίος υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό και πλέον η προσοχή του Χρήστου Δάρα εστιάζεται στο να τον έχει έτοιμο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη αγωνιστική. Από το ματ του Αγρινίου θα λείψει και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εξαιρετικά δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Χρήστου Τασουλή στην αποστολή, καθώς ο αριστερός μπακ δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν θέλουν να ρισκάρουν με επιβάρυνση του Τασουλή και όλα δείχνουν πως ο διεθνής αμυντικός θα είναι διαθέσιμος την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα