Ετοιμος για Γουέστ Χαμ αν τον φωνάξουν ο Μόγιες

Στο ενδιαφέρον του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γουέστ Χαμ, αν τελικά απομακρυνθεί ο Σλάβεν Μπίλιτς, αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες, χωρίς καμία διάθεση να κρύψει τις βλέψεις του.

Τα «σφυριά» έχουν κάνει κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με μόλις δύο νίκες σε 11 αγώνες, και το Σάββατο έχασαν και πάλι στην έδρα τους, αυτή τη φορά από τη Λίβερπουλ (1-4).

Οσο για τον Σκωτσέζο επίδοξο αντικαταστάτη του υπό πίεση Κροάτη προπονητή, παραμένει χωρίς ομάδα μετά τον υποβιβασμό της Σάντερλαντ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

«Δεν
είχα καμία επικοινωνία με τη Γουέστ Χαμ, αλλά έλεγα εδώ και καιρό ότι θέλω να επιστρέψω στην προπονητική και αν έρθει η κατάλληλη ευκαιρία, θα ενδιαφερθώ να την αξιολογήσω», σχολίασε ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Εχω βρεθεί και εγώ σε ανάλογη θέση και ξέρω πολύ καλά τι περνάει ο Σλάβεν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να σιχαίνεται αυτό που συμβαίνει και να θέλει ένα καλό αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό. Αν η θέση είναι διαθέσιμη ενδιαφέρομαι, αλλά τώρα δεν είναι διαθέσιμη», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα