Έτοιμο το σενάριο του "Kingsman 3"

Script maketh movie.

O Taron Egerton, o οποίος ενσαρκώνει τον Eggsy στην σειρά ταινιών "Kingsman", επιβεβαίωσε ότι το σενάριο της τρίτης ταινίας είναι έτοιμο.

Μιλώντας στο ACE Comic Con Midwest, (μέσω Comicbook), ο Egerton είπε, "Δεν μου επιτρέπεται να σας πω, αλλά υπάρχει σενάριο. Είναι μια καλή ιδέα. Το σχέδιο, μέχρι στιγμής, είναι να κάνουμε άλλη μια ταινία".

Οι ταινίες έχουν γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Matthew Vaughn και σκοπός ήταν πάντα να υπάρξει

μια τριλογία, η οποία θα έχει τη σχέση των Eggsy και Harry στο επίκεντρο.

"Ήταν ο ρόλος που ξεκίνησε την καριέρα μου, οπότε πάντα θα έχω μια συμπάθεια στον ρόλο", είπε ο Egerton. "Θα ήθελα να κάνω άλλη μία, γιατί, ειλικρινά, θα ήθελα να αποχαιρετήσω τον Eggsy με τον κατάλληλο τρόπο και να ολοκληρώσω την τριλογία. Όλα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν. Το σχέδιο ήταν πάντα ότι θα είναι τριλογία και θα ήταν καλό να ολοκληρωθεί η ιστορία, γιατί μου άρεσε που έπαιζα αυτόν τον χαρακτήρα".

Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει δύο ταινίες, το "Kingsman: The Secret Service" και το "Kingsman: The Golden Circle", ενώ αναμένουμε το prequel, "The King’s Man". Το prequel, θα βασίζεται στην παράδοση της υπηρεσίας Kingsman, καθώς σύμφωνα με τα κόμικ "Secret Service", των Mark Millar και Dave Gibbons, η ανεξάρτητη βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας ιδρύθηκε μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, από μερικούς από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο, που έχασαν τους γιους τους στις μάχες. Αυτοί οι άνδρες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους – αφού δεν είχαν κληρονόμους πλέον – για να διατηρήσουν την ειρήνη και τη ζωή μετά τις φρίκες του πολέμου. Αναμένουμε να δούμε τους Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton, Tom Hollander, Daniel Bruhl, Charles Dance, Ralph Fiennes και Harris Dickinson. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Τίτλο και υπόθεση αποκτά το Prequel του "Kingsman" Τέσσερις ακόμα γνωστές προσθήκες για το prequel του "Kingsman" Το prequel του "Kingsman" προσθέτει δύο ονόματα στο cast του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα