Έτοιμη και για τη νέα σεζόν!

Η λέξη προγραμματισμός χαρακτηρίζει απολύτως τη διοίκηση του ΑΟΞ –κι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Η έκπληξη, λοιπόν, θα ήταν να μην είχε εξασφαλισμένο τον βασικό της κορμό η ομάδα της Ξάνθης για την ερχόμενη περίοδο. Μέχρι και τον προπονητή στον πάγκο γνωρίζουν από τώρα οι Θρακιώτες!

Ο Μίλαν Ράσταβατς, αρχίζοντας την αναφορά μας από αυτόν, είναι γνωστό ότι έχει συμφωνήσει ήδη να είναι ο επικεφαλής του τεχνικού τιμ του ΑΟΞ και την ερχόμενη περίοδο. Το συμβόλαιό του είναι διετούς διάρκειας, η δουλειά που έχει κάνει ως τώρα κρίνεται
εξαιρετική, οπότε πρέπει να συμβούν διάφορα απρόβλεπτα πράγματα, ώστε να μην κρατάει την μπαγκέτα και τη σεζόν 2018-2019.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι βασικοί παίκτες της ομάδας έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, εκτός από τρεις. Συγκεκριμένα, τους τρεις της μεσαίας γραμμής, δηλαδή, τον Αντριάν Λουσέρο, τον Πάμπλο Ντε Λούκας και τον Αλφρέντο Μεχία.

Θυμίζουμε ότι στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου έχουν ανανενώσει τη συνεργασία τους με τον ΑΟΞ ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, ο Μπρίτο, ο Κίκε και ο Κασά Καμαρά, ενώ άλλοι βασικοί παίκτες, όπως ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο Χρήστος Λισγάρας και ο Έρικ Γέντρισεκ είχαν ήδη συμβόλαιο και για την ερχόμενη σεζόν.

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα της Ξάνθης αυτό που χρειάζεται είναι συγκεκριμένες προσθήκες για να φτιάξει την ομάδα της περιόδου 2018-2019. Ο αριθμός τους θα εξαρτηθεί, φυσικά, και από το αν ανανεώσουν οι τρεις εκ των βασικών, που δεν έχουν ανανεώσει ακόμη, όπως και από το αν κάποιος ή κάποιοι παίκτες φύγουν με μεταγραφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα