Εθνική ομάδα: Δεν παίζει με Ολλανδία ο Μπάλντοκ! (videos)

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική μας ομάδα καθώς εκτός μάζης τέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ! Ο διεθνής μπακ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στη γάμπα και έκανε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στο νοσοκομείο του Αϊντχόφεν.

Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον άσο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ καθώς διαπιστώθηκε θλάση στη γάμπα, γεγονός που αυτομάτως τον θέτει εκτός απόστολής από το ματς με την Ολλανδία, για το οποίο, μοναδικός διαθέσιμος δεξιός μπακ πλέον

είναι ο Λάζαρος Ρότα. Ο Μπάλντοκ αύριο θα επιστρέψει στην Αγγλία για να αρχίσει θεραπείες με το ιατρικό τιμ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Ντίνου Μαυροπάνου λόγω της αποβολής του στο ματς με τη Γαλλία, είναι εύκολα αντιληπτό πως το πρόβλημα μεγαλώνει καθώς θα πρέπει να αλλάξουν τα 2/4 των βασικών επιλογών του Πογέτ στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κουρμπέλη, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στα πλευρά, σήμερα προπονήθηκε κανονικά και ακόμα κι αν χερειαστεί να σφίξει τα δόντια αναμένεται να δώσει κανονικά το “παρών”.

Δείτε πλάνα από την τελευταία προπόνηση στο Philips Stadion του απεσταλμένου του novasports.gr Αποστόλη Λάμπου:

Keywords
Τυχαία Θέματα