Εθνική Γερμανίας: Μια επιστροφή ύστερα από τρία χρόνια

Η Εθνική Γερμανίας προετοιμάζεται εν όψει του Euro 2024. Τα «πάντσερ» θα παίξουν δύο φιλικά παιχνίδια με την Γαλλία (23/3) και την Ολλανδία τρείς μέρες μετά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αποστολή αυτή συμπεριέλαβε τον Τόνι Κρος. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στη «νασιονάλ Μανσάφτ» μετά από τρία χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τον ίδιο να θέλει να κλείσει την καριέρα του στο Euro

2024, στο οποίο οι Γερμανοί είναι οικοδεσπότες.

Εκτός από τον Κρος στην αποστολή κλήθηκαν για πρώτη φορά ο Μαξιμίλιαν Μπάιερ της Χόφενχαϊμ και ο Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς της Μπάγερν. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στις κλήσεις του Νάγκελσμαν βρίσκεται μόλις ένας παίκτης της Ντόρτμουντ, ο Νίκλας Φίλκρουγκ.

Here we go!
Unsere 2⃣6⃣ für die Länderspiele gegen Frankreich und die Niederlande ! #dfbteam #FRAGER #GERNED pic.twitter.com/taOVVL47Gf

— DFB-Team (@DFB_Team) March 14, 2024

Η Εθνική Γερμανίας στο ευρωπαϊκό τουρνουά βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, της Σκωτίας και της Ελβετίας. Οι οικοδεσπότες θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στη Σκωτία στις 14 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα