Εθνική: Περιμένουν τις εξετάσεις του Γιαννούλη

Εθνική: Περιμένουν τις εξετάσεις του Γιαννούληantoniamath11Δευ, 03/22/2021 - 16:10

Με βάση το πρωτόκολλο στην Αγγλία, όταν ένας ποδοσφαιριστής τραυματίζεται στο κεφάλι πρέπει να υποβληθεί σε συγκεκριμένες εξετάσεις προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Νόριτς στο πρωτάθλημα και έτσι η συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας ήταν αμφίβολη.

Όμως οι εξετάσεις που έχει υποβληθεί δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να ενταχθεί στο ομοσπονδιακό συγκρότημα από την Παρασκευή (26/3). Αν συμβεί αυτό, θα είναι διαθέσιμος για το φιλικό  παιχνίδι με την Ονδούρα (28/3) , αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι με Γεωργία στην Τούμπα (31/3) για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Θετικά ήταν τα νέα από τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων του Δημήτρη Γιαννούλη, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Αυτό πιθανό να σημάνει και την ένταξή του στην Εθνική ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 16:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα