«Έσταζαν μέλι» για τον Αντετοκούνμπο οι «Καβς»

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έπλεξαν το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντί τους. Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να σταματήσει κάποια ομάδα τον Έλληνα παίκτη, ενώ ο Ντουέιν Γουέιντ τόνισε πως ο αστέρας των Μπακς πίεσε αρκετά την άμυνα της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς. Επίσης, ο Τάιρον Λου υπογράμμισε πως είναι δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή
να αντιμετωπίσει τον Έλληνα παίκτη.

Αρχικά, ο Τζέιμς τόνισε: «Ο Γιάννης έκανε αυτό που κάνει πάντα. Επιτιθόταν συνέχεια, χωρίς σταματημό. Πρέπει να βάλεις πολλά σώματα μπροστά του, αλλά και πάλι μπορεί να σκοράρει. Είναι εξαιρετικός στο τρανζίσιον, αλλά και γύρω από το καλάθι. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε στο να παίρνει την μπάλα».

Από την πλευρά του, ο Γουέιντ υπογράμμισε: «Ο Γιάννης βάζει μεγάλη πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Σε κάνει να αμφιβάλλεις για την άμυνά σου ή να την αλλάζεις. Έπρεπε να κάνουμε πολλές προσαρμογές».

Τέλος, ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τάιρον Λου δήλωσε: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Γιάννη. Ακόμη κι όταν νομίζεις πως τον έχει κλείσει καλά, μπορεί να γλιστρήσεις από τον αμυντικό και να τον δεις να καρφώνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα