Έσκασε βόμβα 2.11 στο Μόναχο (video -pics)

Έχει γυρίσει το μισό NBA, έχει παίξει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, ήταν ο τελευταίος που φόρεσε το νούμερο ''10'' στο Ντιτρόιτ, λίγο πριν οι Πίστονς αποσύρουν την φανέλα που φορούσε ο Ντένις Ρόντμαν, ο Γκρεγκ Μονρό ήρθε στην Ευρώπη για να μείνει.

Ο Αμερικανός προσγειώθηκε σε καλή ηλικία (29 ετών) στην Ευρώπη μετά από 9 χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Έγινε draft από τους Ντιτρόιτ
Πίστονς το 2010, λίγο πιο πίσω από τον Γουέσλεϊ Τζόνσον του Παναθηναϊκού και στη Motor City κάθισε πέντε χρόνια. Το 2015 πήγε στο Μιλγουόκι και έγινε ''ελάφι'' παίζοντας στο πλευρό του νεανία Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα επόμενα δύο χρόνια περιπλανήθηκε σε Φοίνιξ, Βοστόνη, Τορόντο, Φιλαδέλφεια και το καλοκαίρι αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό για το χατίρι των Βαυαρών που μετά τον Ντέρικ Ουίλιαμς έφεραν στο Μόναχο ένα νέο αστέρι. Οι μέσοι όροι του στην Αμερική...13.2 πόντοι, 8.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 1.1 κλέψιματα ανά παιχνίδι, καθόλου άσχημα...

Στην αναμέτρηση με την Χίμκι, η Μπάγερν ηττήθηκε μέσα στην έδρα της (87-74) όμως ο Μονρό αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ράντονιτς. Ο Αμερικανός σέντερ ξεκίνησε φουριόζος βάζοντας στα καλάθια τους ψηλούς των Ρώσων και τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους (7/12 δίπ. - 4/4 βολές), μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, όμως έκανε 8 λάθη γράφοντας στο ranking 18.

Ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, ο Μονρό αποδεικνύει πως μόνο διακοπές δεν ήρθε να κάνει στη Γηραιά Ήπειρο με την Μπάγερν να έχει πέσει διάνα στην επιλογή της μετά την αποχώρηση του Ντέβιν Μπούκερ για την Χίμκι. Στην πρεμιέρα με την Αρμάνι έβαλε 6 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ, οίρασε 4 ασίστ και έκανε μόλις ένα λάθος σε 23 λεπτά συμμετοχής. Στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε ξανά 10 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, ε.ιχε 2 κλεψίματα, έκανε 3 τάπες και είχε 2 λαθάκια. Απέναντι στη Βιλερμπάν πέτυχε 8 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 1 κόψιμο και έκανε 1 λάθος.
Keywords
Τυχαία Θέματα