Έρικσεν: "Η Ίντερ δεν είναι αυτό που ονειρεύτηκα"

Έρικσεν: "Η Ίντερ δεν είναι αυτό που ονειρεύτηκα"osinteliΠαρ, 11/13/2020 - 07:21

Δυσαρεστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην Ίντερ είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, αφού όπως εξήγησε δεν συνάντησε την κατάσταση που είχε ονειρευτεί. 

Ο Δανός χαφ παραδέχτηκε πως θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του από το Μιλάνο.

"Όχι δεν είναι αυτό που ονειρεύτηκα. Νομίζω ότι οι παίκτες θέλουν να παίξουν περισσότερο, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει.

Είναι λίγο… περίεργη η κατάσταση, οι φίλαθλοι θέλουν να με βλέπουν περισσότερο να παίζω, κι εγώ το θέλω αλλά ο προπονητής έχει άλλες ιδέες για μένα ως παίκτη, κάτι που πρέπει να σεβαστώ. Δεν πάνε καλά τα πράγματα στην Ίντερ τώρα, αλλά πρέπει να αναγνωρίσω πως είχαμε πολλές νίκες και πέρυσι που δεν έπαιζα επίσης", σχολίασε αρχικά στο "TV2 Sport" ο Έρικσεν.

Όσο για το ενδεχόμενο αποχώρησης του τον Ιανουάριο, σχολίασε: "Θα δούμε τότε αν θα γίνει κάτι ή όχι".

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Δυσαρεστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην Ίντερ είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, αφού όπως εξήγησε δεν συνάντησε την κατάσταση που είχε ονειρευτεί. 
Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 07:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα