Έρχεται για τον Φορτούνη η Φενέρμπαχτσε

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε φέρεται έτοιμη να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα να τονίζουν πως οι επαφές των δυο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με την “Fanatik”, ο αθλητικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας, Νταμιάν Κομολί ταξίδεψε στην Αθήνα και είχε
μια πρώτη επαφή με τους “ερυθρολεύκους” για τον διεθνή Έλληνα μεοσεπιθετικό, ο οποίος φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της τουρκικής ομάδας για το εφετινό καλοκαίρι.

Ο Φορτούνης έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τον Ολυμπιακό και τις προηγούμενες ημέρες φέρονταν κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με τη διοίκηση των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει εύκολα τον παίκτη να αποχωρήσει από το λιμάνι. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η τουρκική ομάδα να καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση, η οποία θα φτάνει τουλάχιστον τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Παλιότερα, η Φενέρμπαχτσε φέρεται να είχε καταθέσει πρόταση ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για τον Φορτούνη, η οποία είχε απορριφθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα