Εραμούσπε: Αγωνίζεται στην άμυνα, σκοράρει σαν δεινός «στράικερ» (vids)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, βρίσκεται στην 11η θέση της Stoiximan Super League έχοντας, καταφέρει να σκοράρει 23 γκολ μέχρι στιγμής. Από αυτά τα τέρματα, τα οχτώ, τα έχει σημειώσει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Ροντρίγκο Εραμούσπε. Τα δείγματα για την εκτελεστική του ικανότητα, τα είχε δείξει από την περσινή χρονιά, όταν είχε καταφέρει να πετύχει 6 γκολ.

Το καλύτερό

του παιχνίδι από πλευράς σκοραρίσματος, ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, στο οποίο σκόραρε δύο φορές από την “άσπρη βούλα”. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ με πέναλτι, αλλά δεν τα κατάφερε. Από τα άλλα έξι τέρματα του, ξεχωρίζουν το γκολ που πέτυχε μέσα στον Παναιτωλικό στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όπου χάρισε ένα πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του και το νικητήριο τέρμα που πέτυχε επί του Λεβαδειακού την 4η αγωνιστική.

https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/2-1_PAS_GIANNINA-LEVADEIAKOS_100922.mp4

Ο 32χρονος με καταγωγή από την Αργεντινή, φοράει τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» από το 2020 και έχει καταγράψει 84 εμφανίσεις. Έχει αγωνιστεί για χρόνια στην πατρίδα του σε πολλές ομάδες, ενώ έχει και περάσει από τον Ισημερινό με τη φανέλα της Λίγκα ντε Κίτο και την Κολομβία με την Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν.

Η εκτελεστική του ικανότητα, είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά από έναν κεντρικό αμυντικό και ο Θανάσης Στάικος, θα πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος που έχει στο ρόστερ της ομάδας του έναν τέτοιο παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα