Επιβεβαιώθηκε δευτερος playable χαρακτήρας στο trailer του Kingdom Hearts 3 Final Battle

Με ποιον χαρακτήρα θα παίξουμε πέραν του Sora;

Αφότου ότι ο Tetsuya Nomura μίλησε για την πιθανότητα πριν από χρόνια, οι fans έχουν κάνει άπειρες θεωρίες για το αν το Kingdom Hearts 3 θα έχει έναν άλλο playable χαρακτήρα πέρα από τον Sora. Τώρα, το τελευταίο τρέιλερ του sequel έχει επιβεβαιώσει ότι συμβαίνει αυτό και ποιος είναι αυτός ο δεύτερος χαρακτήρας.

Ακολουθούν spoilers για το Kingdom Hearts 3! Σταματήστε εδώ αν δεν έχετε παρακολουθήσει το τελευταίο τρέιλερ για το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ

για το Kingdom Hearts 3 Final Battle, που βλέπετε παραπάνω, εμφανίζεται gameplay του Riku ως ελεγχόμενου από τον παίκτη χαρακτήρα (γύρω στο 1:06).

Δεν είναι η πρώτη φορά που o παιδικός φίλος του Sora μπορεί να παιχτεί στη σειρά, συγκεκριμένα το Kingdom Hearts: Chain of Memories, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά για το GBA και στη συνέχεια έγινε remake για το PS2, περιελάμβανε μια ιστορία με τον Riku να είναι playable.

Ο Nomura μίλησε με το IGN το 2017 σχετικά με τη πιθανότητα του Kingdom Hearts 3 να έχει ένα δεύτερο, playable χαρακτήρα.

Το trailer του Final Battle είναι επίσης γεμάτο με ολοκαίνουργιες εμφανίσεις στο Kingdom Hearts 3, συμπεριλαμβανομένων κόσμων που έχουμε δει πριν, όπως το Arendelle του Frozen και το San Fransokyo του Big Hero 6, καθώς και νέες τοποθεσίες που συνδέονται σαφώς με την ιστορία της σειράς. Το δεύτερο μισό του trailer μπαίνει all-in στην ιστορία, κάνοντας tease πολλές ακολουθίες και χαρακτήρες που φαίνεται να συνδέουν τα πολλά "διαφορετικά αλλά συνδεδεμένα νήματα" του Kingdom Hearts.

Ενώ αυτή η νέα, επίσημη ματιά στο παιχνίδι είναι συναρπαστική για τους fans, δυστυχώς αντίγραφα του παιχνιδιού που έχουν διαρρεύσει έχουν οδηγήσει σε βίντεο γεμάτα spoils στο διαδίκτυο. Ο Nomura αντιμετώπισε τη διαρροή σε μια δήλωση, προτρέποντας τους fans να είναι προσεκτικοί σχετικά με πιθανά spoilers, αναγνωρίζοντας επίσης ότι ορισμένα τμήματα του παιχνιδιού δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί. Η ανάπτυξη του Kingdom Hearts 3 ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΟ Tetsuya Nomura του Kingdom Hearts 3 απαντά για τα πρόσφατα leaksΑνακοινώθηκε Limited PS4 Pro Kingdom Hearts 3 EditionΚάντε pre-order to Kingdom Hearts 3 και αποκτήστε ένα Keyblade

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα