Επιστροφή του Μπρόνι Τζέιμς στα παρκέ μετά από την καρδιακή ανακοπή (video)

Ο Μπρόνι Τζέιμς, γιος του γνωστού αστέρα των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, επέστρεψε στο παρκέ την Κυριακή με την πανεπιστημιακή του ομάδα στο Λος Άντζελες, λιγότερο από πέντε μήνες μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ο 19χρονος Μπρόνι επέστρεψε στο γήπεδο με την ομάδα του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια (USC) στην ήττα από το Λονγκ Μπιτς Στέιτ με 84-79. Στα 16 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε τέσσερις πόντους, τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Ο

ΛεΜπρόν Τζέιμς, πατέρας του, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στο πρωτάθλημα μαζί με τον γιο του, κατέγραψε την αγωνιστική επιστροφή του Μπρόνι με το κινητό του, ενώ μετά τον αγώνα, ο Μπρόνι ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, την οικογένειά του και τους προπονητές για την υποστήριξή του κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο. 4

Ο πατέρας του εξέφρασε την υπερηφάνειά του, με ανάρτηση στο Instagram για τον γιο του, αναφέροντας πόσο σημαντική ήταν η ημέρα για εκείνον.

Ο Μπρόνι Τζέιμς θα μπορούσε να είναι επιλεχθεί τον επόμενο χρόνο στο NBA Draft και ο πατέρας του, ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει μαζί του στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα