Επιστροφή στο γήπεδο με αναμονή άφιξης

Στις προπονήσεις γύρισαν από σήμερα (26/12) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ απόψε επίκειται ο ερχομός του Ντάρνελ Τζάκσον στη Θεσσαλονίκη.

Γέμισαν μπαταρίες επί ένα διήμερο (24 και 25/12) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, από σήμερα (26/12), όμως, μπήκαν δυνατά και πάλι στη δουλειά. Τους περίμενε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ερχόμενο δύσκολο
εκτός παιχνίδι με το Λαύριο (30/12), για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την απογευματινή προπόνηση δεν έλειψε το πρόβλημα. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν συμμετείχε προληπτικά σε αυτήν, καθώς έχει χτυπηθεί απί ίωση. Εντός των ημερών, πάντως, αναμένεται να ανακάμψει και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι σε αναμονή της τελευταίας προσθήκης της ομάδας, του Ντάρνελ Τζάκσον. Ο Αμερικανός φορ είναι προγραμματισμένο να φτάσει απόψε τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, μέσω Κωνσταντινούπολης και Αθήνας. Αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, ο Τζάκσον από αύριο (27/12) κιόλας θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, οπότε δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση με το Λαύριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα