«Έπιασε» εξάδα η Μπέτις!

Η Μπέτις πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Χετάφε με 1-0 και έφτασετην Σεβίλλη στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο ματς που ολοκλήρωσε την30η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στην έκτη θέση πλέον και τους 46 βαθμούς βρίσκονται οιφιλοξενούμενοι, μαζί με την Σεβίλλη, από την άλλη πλευρά η ομάδα της Μαδρίτηςείναι στο -7 από την Μπέτις.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή σε όλη τη διάρκεια τουματς, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ όταν ο Γκουαρδάδο έκανε το σουτ,αλλά ο

Γκουίτα έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε εντυπωσιακά , από τηνάλλη πλευρά οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Αντάν, αρχικά με το χαμένοπέναλτι του Πορτίγιο, αλλά και με το δοκάρι, στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του ΒιτορίνοΑντούνε στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ογκολκίπερ της Μπέτις έκανε δύσκολη επέμβαση κρατώντας το 0-0. Τελικά οιφιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με το γκολ του Σέρχιο Λεόν στο 89ολεπτό του αγώνα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καμπρέρα έπιασε την κεφαλιά, ημπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο ριπλέι φάνηκε να την βγάζει μέσα από την εστίατου ο Αντάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα