Επέστρεψε στον Πειραιά ο Ανδρέας Φράγκος

Η ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζεται, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν και τον Ανδρέα Φράγκο. Ο 28χρονος διεθνής ακραίος επιστρέφει και πάλι στην πειραϊκή ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί τόσο την σεζόν 2010-2011, όταν είχε αποκτηθεί από τον Πανελλήνιο, στον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, όσο και την σεζόν 2016-2017.

Έχει αγωνιστεί ακόμη στην ιταλική Λατίνα και την γαλλική Ναρμπόν, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε στην Χιουντάι Σκαϊγουόκερς της Νότιας Κορέας.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με τον διεθνή 28χρονο ακραίο, Ανδρέα Φράγκο», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας, ενώ ο ίδιος ο παίκτης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζει:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Ειναι αξιέπαινο το γεγονός ότι, ακόμα και στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, ο συλλογος κάθε χρόνο θέτει τον πήχη ψηλότερα. Είμαι σίγουρος ότι το περιβάλλον της ομαδας θα μας βοηθησει να κατακτήσουμε τους στόχους μας σε εγχώριες και ξένες διοργανώσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα