Έπεσε άδοξα...

Ο Αστέρας Τρίπολης ίσως λύγισε μπροστά στον... μύθο που δημιούργησε η -πριν το μεταξύ του ματς- για 21 παιχνίδια αήττητη ΑΕΚ και δεν διεκδίκησε όσα του αναλογούσαν απ' τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Σάββας Παντελίδης "έδεσε" με Μπέρτο και Καλτσά τη δεξιά πλευρά και ο Μανόλο Χιμένεθ χτύπησε την αριστερή των Κυριακόπουλου και Τσιλιανίδη.

Η ομάδα της Αρκαδίας ήταν πολύ τυχερή που δεν δέχτηκε γκολ
με το καλημέρα του ματς και που ο Αραούχο έχασε την ευκαιρία της χρονιάς. Από εκεί και πέρα προσπάθησε να κρατήσει κοντά τις γραμμές του, όμως ουσιαστικά ήταν κομμένος στα δύο. Κομμένος ανάμεσα σ' έναν κυρίως αμυντικό προσανατολισμό απέναντι στην ΑΕΚ που έψαχνε συνεχώς το γκολ και στην έλλειψη επιτυχημένης επιθετικής δημιουργίας.

Μουνάφο και Ιγκλέσιας αναλώθηκαν στο ανασταλτικό παιχνίδι, ο Τόνσο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και ο Μανιάς δεν μπήκε στον ρυθμό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να έχει ουσία στις ελάχιστες ευκαρίες που του παρουσιάστηκαν.

Η εναλλαγή του Παντελίδη από 4-2-3-1 σε 5-3-2 με τριάδα στόπερ, δεν συμφώνησε με την οικονομία του ματς, καθώς ο Σελίν υπέπεσε στην εντός περιοχής παράβαση που έδωσε την ευκαιρία στον Χριστοδουλόπουλο για το γκολ. Εκεί φάνηκε πως ο χρόνος για τον Αστέρα τελείωνε. Το μόνο θετικό ήταν η παρουσία του Γιώργου Αθανασιάδη σε ακόμα ένα ματς, χτίζοντας ρυθμό -στοιχείο αναγκαίο για έναν τερματοφύλακα- για τη συνέχεια.

Η συνέχεια για τον Αστέρα είναι ιδιαιτέρως δύσκολη με συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Αρκαδίας πρέπει μέσα από αυτή τη σειρά να διατηρήσει ζωντανό τον στόχο του και το πνεύμα του ισχυρό, πριν την καθοριστική τελευταία στροφή της κούρσας.
Keywords
Τυχαία Θέματα