Εντέν Αζάρ: Ένα «αστέρι» που πάει να «σβήσει»

Εντέν Αζάρ: Ένα «αστέρι» που πάει να «σβήσει»mkatsafaΔευ, 03/22/2021 - 20:00

Μετά από επτά συγκλονιστικά χρόνια στην Τσέλσι, όπου κέρδισε το βραβείο του «Παίκτη της Χρονιάς» της ομάδας τέσσερις φορές, ο Αζάρ έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αντί περίπου 105 εκατομμυρίων ευρώ, ο Βέλγος σταρ μετακόμισε στην Ισπανία σε μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. λοι περίμεναν σπουδαία πράγματα από τον Αζάρ στη νέα

του ομάδα και μάλιστα στην παρουσίαση του βρέθηκαν περίπου 50.000 οπαδοί στο «Bernabeu», με τον Βέλγο να δηλώνει ενθουσιασμένος: «Το ονειρεύτηκα από τότε που ήμουν μικρός. Πάντα υποστήριζα τη Ρεάλ Μαδρίτης!».

Τα προβλήματα τραυματισμών όμως δεν έχουν αφήσει τον Αζάρ να βοηθήσει τη Ρεάλ. Σε μία ταπεινωτική ήττα από την Παρί με σκορ 3-0, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Αζάρ αποχώρησε τραυματίας και ενώ αρχικά η περίοδος απουσίας του αναφέρθηκε ότι θα ήταν περίπου δύο εβδομάδες , περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε υποστεί μια σοβαρή ρωγμή στο πόδι του, ένα «πικρό» χτύπημα που τον άφησε εκτός στα επόμενα 16 παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αζάρ έκανε τελικά την πολυαναμενόμενη επιστροφή του τον Φεβρουάριο εναντίον της Θέλτα, και είχε μία ασίστ στα δύο επόμενα παιχνίδια του. Χτύπησε όμως πάλι λίγες ημέρες αργότερα σε ένα παιχνίδι εναντίον της Λεβάντε και έχασε τους δύο σπουδαίους αγώνες εναντίον της Μπαρτσελόνα στη La Liga και της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League. Ο Αζάρ χρειάστηκε αργότερα χειρουργική επέμβαση, μένοντας εκτός για άλλους τρεις μήνες. Και παρόλο που κατάφερε να εμφανιστεί μερικές ακόμη φορές λόγω της καθυστέρησης της λήξης της σεζόν από τον Covid-19, συνολικά πραγματοποίησε μόλις 16 εμφανίσεις στη La Liga στην πρώτη του σεζόν στο κλαμπ, σημειώνοντας μόνο ένα γκολ.

Working hard and having fun...

Keywords
Τυχαία Θέματα