Ένα μεγάλο βήμα κάνει το Netflix για το reboot του Chronicles of Narnia

Προς την υλοποίηση τραβά.

Σταθερά βήματα προς την υλοποίηση κάνει το Netflix για τη μεταφορά του "The Chronicles of Narnia" στην πλατφόρμα του. Πιο συγκεκριμένα φαίνεται πως προσέλαβε "δημιουργικό αρχιτέκτονα" για το franchise.

H ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού του Netflix στο Twitter, "See What's

Next". Μέσω αυτής μάθαμε ότι ο συν-σεναριογράφος της ταινίας των Pixar και Disney, "Coco", Matthew Aldrich, ενσωματώνεται στο project "ως δημιουργικός αρχιτέκτονας, ο οποίος θα επιβλέπει την ανάπτυξη των ταινιών και των σειρών που βασίζονται στα μυθιστορήματα του C.S. Lewis και το σύμπαν της Narnia για χάρη του Netflix". Άλλες δουλειές του Aldrich είναι η σεναριογραφία του "Cleaner" (2007) με τον Samuel L. Jackson και του "Spinning Man" (2018) με τον Guy Pearce.

Η πολυετής συμφωνία ανάμεσα στο Netflix και την The C.S. Lewis Company έγινε το 2018. Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα προκύψουν από αυτή τη συμφωνία θα είναι παραγωγής Netflix, με τον Mark Gordon της Entertainment One (eOne) και τους Douglas Gresham και Vincent Sieber σε ρόλο εκτελεστικών παραγωγών για τις ταινίες και παραγωγών για τις σειρές.

Άγνωστο παραμένει ποια ιστορία θα δούμε πρώτα στις οθόνες μας. Η πιο γνωστή είναι το "The Lion, the Witch and the Wardrobe", το οποίο ο Lewis εξέδωσε πρώτο, ωστόσο, χρονολογικά, το "Magician's Nephew" είναι το πρώτο μυθιστόρημα της σειράς.

Το Netflix έγινε η πρώτη εταιρεία που κατάφερε να αγοράσει τα δικαιώματα όλων των μυθιστορημάτων. Η σειρά φαντασίας έχει αποκτήσει και στο παρελθόν μεταφορές, μεταξύ άλλων η σειρά κινουμένων σχεδίων του 1979 και η τριλογία ταινιών που ξεκίνησε το 2005 με το "The Lion, the Witch and the Wardrobe", συνεχίστηκε το 2008 με το "Prince Caspian" και ολοκληρώθηκε το 2010 με το "The Voyage of the Dawn Treader". Οι εν λόγω ταινίες ήταν παραγωγής Disney, αν και η 20th Century Fox έβαλε το λιθαράκι της στην τρίτη ταινία.

O Gordon είχε αναφερθεί στην τέταρτη ταινία, "The Silver Chair", αλλά από την Sony, με σκηνοθέτη τον Joe Johnson του "Captain America: The First Avenger". Υπήρχαν φήμες ότι εκεί θα πρωταγωνιστούσε η Millie Bobby Brown του "Stranger Things". Δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή τι έχει απογίνει το συγκεκριμένο project, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ακριβώς τους ίδιους εκτελεστικούς παραγωγούς.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΣε νέο φουτουριστικό θρίλερ θα δούμε τον Falcon του MCUΑκυρώσεις και ανανεώσεις 2019[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα