"Ελπίζω να πετύχω κι άλλα γκολ"

Όπως και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έτσι και σ' αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Μάρκο Λιβάια έβαλε τη "σφραγίδα" του για την ΑΕΚ, με τους Έλληνες φιλάθλους να τον ψηφίζουν ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 10ης και της 11ης αγωνιστικής. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Κροάτης επιθετικός παρέλαβε το βραβείο του για την εμφάνιση που είχε στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τόνισε:

"Είμαι
πολύ χαρούμενος που ψηφίστηκα ως ο πολυτιμότερος για δεύτερη συνεχή αγωνιστική και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με ψήφισαν γι' αυτό το βραβείο. Ελπίζω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ, όπως αυτό που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος αφού σκόραρα και στα δύο ντέρμπι, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν ηττήθηκε. Αν εγώ σκοράρω στο τελευταίο λεπτό ή αν σκοράρει κάποιος συμπαίκτης μου δεν είναι σημαντικό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν ηττήθηκε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι".

Τον Λιβάια βράβευσε ο κ. Γαβριήλ Καλαμπάκας, Γενικός Διευθυντής της BMV Σφακιανάκης (χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ), ο οποίος υποστήριξε:

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας που είμαστε υποστηρικτές στην ομάδα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Μάρκο Λιβάια τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο για την ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια".
Keywords
Τυχαία Θέματα