Εκδικάζεται του Λεβέκ

Την ερχόμενη Δευτέρα (15/10) αναμένεται η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ να εξετάσει την αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λύση της συνεργασίας με τον Ντοριάν Λεβέκ. Οι "ασπρόμαυροι" κατέθεσαν το αίτημα στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, όμως, αρχικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε.
Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος αμυντικός αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ
το καλοκαίρι του 2017. Ουσιαστικά, δεν έπαιξε ποτέ, παρά μόνο 65' λεπτά στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΑΟΚ. Σε εκείνο το παιχνίδι τραυματίστηκε και στη συνέχεια μετέβη στην πατρίδα του, όπου εγχειρίστηκε, για να διαπιστωθεί ότι είχε κι άλλους παλαιότερους τραυματισμούς.
Έκτοτε δεν επανήλθε. Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του περασμένου καλοκαιριού, στην Ολλανδία, απέναντι στην Κ-20 της Γάνδης, κλήθηκε να αγωνιστεί, κάτι που δεν έγινε, καθώς υποστήριξε ότι είναι τραυματίας. Ο ΠΑΟΚ, τότε, εξέδωσε ιατρικό δελτίο, στο οποίο ανέφερε ότι ιατρικά ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Στη συνέχεια, ο Λεβέκ έχασε σειρά προπονήσεων, υποστηρίζοντας ότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα οι "ασπρόμαυροι" να συζητήσουν μαζί του την περίπτωση της κοινή συναινέσει λύσης του συμβολαίου του. Η συζήτηση αυτή δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, οπότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στην αρμόδια ποδοσφαιρική δικαστική Αρχή της ΕΠΟ.
Keywords
Τυχαία Θέματα