Εκατομμύρια νυχτερίδες γιόρτασαν τα 80 χρόνια του Batman

Μια χρονιά γεμάτη Batman.

Η DC τα δίνει όλα για τα 80α γενέθλια του Batman φέτος και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται 1,5 εκατομμύρια νυχτερίδες καλεσμένες.

Η DC ανακοίνωσε μερικά από τα συμβάντα που έχει προγραμματίσει καθ' όλη τη διάρκεια του 2019, αφιερωμένα στον Batman. Εκτός από την κυκλοφορία του Detective Comics #1000 αυτόν τον μήνα (που περιλαμβάνει

το ντεμπούτο του Arkham Knight στα κόμικς), η εταιρεία θα έχει διάφορα πάνελ στα SXSW, Emerald City Comic-Con και WonderCon, ενώ θα γιορτάσει ακόμα μια ετήσια Batman Day στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η DC αποκάλυψε το λογότυπο της εορταστικής αυτής περιόδου από τους Jose Luis Garcia-Loez και Admira Wijaya:

Ανάμεσα στα διάφορα δρώμενα του SXSW, οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν 1,5 εκατομμύριο νυχτερίδες να πετάνε πάνω από την Congress Bridge του Όστιν στο Τέξας.

Την Batman Day αρκετές πόλεις θα φωτίσουν τον ουρανό τους με το Bat-signal και θα διοργανώσουν μαραθώνιους.

Επίσης έχουμε:

Στα Madame Tussauds στο Ορλάντο και στο Σίδνεϊ θα διοργανωθούν θεματικές εκθέσεις τον Σεπτέμβριο. Τα θεματικά πάρκα Six Flags θα έχουν το #LongLivetheBat event, που θα περιλαμβάνει περισσότερες ώρες στο πάρκο, εκδηλώσεις και αποκλειστικό merchandise. H art gallery MONDO στο Όστιν θα έχει μια έκθεση αφιερωμένη στον ήρωα τον Μάιο. Το DirecTV θα έχει ένα κανάλι αποκλειστικά για Batman. Σε Ρώμη και Σανγκάη θα υπάρξουν εκθέσεις αφιερωμένες στον ήρωα. Η Genetic Disorders UK θα κυκλοφορήσει μια νέα μπλούζα με τον Batman ως μέρος του Genes Day στον Σεπτέμβριο.

Τα επίσημα γενέθλια του Batman είναι στις 30 Μαρτίου και το "Detective Comics #1000" θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ο Luke Perry έφυγε απ' τη ζωή Ο Παραμυθένιος Κήπος 2019: Fantasy Choir Φεύγει απ' την ζωή ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα