«Έφυγε» με στόχο την πρόκριση (video)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Βασιλεία, όπου την Τετάρτη θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι» αναχώρησαν στις 11:00 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την Ελβετία, με πτήση τσάρτερ. Την αποστολή δεν ακολούθησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο,
Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης και Πρίγιοβιτς.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελβετία για να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς με τη Βασιλεία, πως θα διατίθενται εισιτήρια της αναμέτρησης από το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή.

Η σχετική ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στη Βασιλεία, ενημερώνει πως τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στο ξενοδοχείο Novotel BaselCity, Grosspeterstrasse 12, 4052 Basel, την Τρίτη (31.07) από τις 17:00 ως τις 21:00 και την Τετάρτη (01.08) από τις 10:00 ως τη 13:00».
Keywords
Τυχαία Θέματα