Έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο!

Μετά από μια ερώτηση δημοσιογράφου που τον ενόχλησε, ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να αποχωρήσει από την συνέντευξη Τύπου μετά τη 2-2 της ομάδας του με την Μπέρνλι.

Το αποτέλεσμα με τη Μπέρνλι σίγουρα δεν είχε δημιουργήσει και την καλύτερη ατμόσφαιρα. Αυτό, σε συνδυασμό με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εξόργισαν τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου ξαφνικά.

Ο Special One, από μόνος του αναφέρθηκε στη χαοτική διαφορά που έχουν όλες οι ομάδες από τη συμπολίτισσα Σίτι, λόγω των λεφτών που ξοδεύουν
σε μεταγραφές.

«Η Μάντσεστερ Σίτι αγοράζει πλάγια μπακ στην τιμή επιθετικού. Όταν μιλάς για μεγάλο κλαμπ, αναφέρεσαι στην ιστορία του και όχι στα λεφτά που ξοδεύει» σχολίασε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν δεν είναι αρκετά οι 300εκατ. λίρες που ο ίδιος έχει ξοδέψει από τότε που ήρθε στο Όλντ Τράφορντ, απάντησε αρνητικά.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η επόμενη ερώτηση, από άλλο δημοσιογράφο. Εκείνος ρώτησε τον Πορτογάλο τεχνικό αν θα χρειαστεί να ξοδέψει αρκετά λεφτά εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Τότε ο Μουρίνιο, έστειλε ένα φιλί στους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε πως θα ξανασυναντηθούν από το 2018.
Keywords
Τυχαία Θέματα