Έχασε με σκορ 1-2 η εθνική Νέων από την Ρουμανία (Video)

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 10ο όμιλο του προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η εθνική ομάδα Νέων χάνοντας 1-2 από την Ρουμανία σε ματς που έγινε στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με τον επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, Τάσο Δουβίκα.
Στο 39ο λεπτό ο Μορουτάν ισοφάρισε για τους Ρουμάνους.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης χάθηκε μια καλή ευκαιρία να πάρει η «γαλανόλευκη» εκ νέου το προβάδισμα όταν σουτ του Καμπετσή σταμάτησε στο δοκάρι του γκολκίπερ Βλαντ.
Στο
66’ ο Σιντεάν με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 βάζοντας από νωρίς, σε αυτή τη φάση, την εθνική μας σε δύσκολη θέση.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ρωσία νίκησε εύκολα με σκορ 6-0 το Γιβραλτάρ.
Το ερχόμενο Σάββατο η εθνική Νέων υποδέχεται το Γιβραλτάρ και την άλλη Τρίτη δοκιμάζεται με την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας εκτός έδρας.

Ελλάδα (U19) :
Σιαμπάνης, Παπάζογλου (78' Λύρατζης), Δημητρίου, Τζοβάρας (46' Εμμανουηλίδης), Χατζηδίμπας, Καμπετσής, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Ζήσης (46' Μπαξεβάνος), Δουβίκας, Τάμπας

Ρουμανία (U19) :
Bλαντ, Χαρούτ, Ντίμα, Σκρέλου, Μπόμποτς, Ντράγκομιρ, Μορουτάν. Σιντεάν (67' Μολντοβεάνου), Μάτιαν, Μικόφκσι, Τρουσέσκου (76' Νέτσιου)

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας :
Keywords
Τυχαία Θέματα