dxtcampeon: “Ο Σαβέριο στον Άρη, χρήματα στην Ντεπορτίβο”

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται αύριο (30/6) ο Κίκε Σαβέριο, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα με το ισπανικό ΜΜΕ, dxtcampeon.com. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία ανήκει ο 24 ετών πλάγιος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Εκουαδόρ, θα βάλει χρήματα στο

ταμείο της από τη μεταγραφή αυτή, μιας και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι ο εξής: “Ο Σαβέριο θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις στον Άρη Θεσσαλονίκης”. Και ξεκινάει το κείμενο ως εξής: “Οι ώρες του Kike Saverio είναι μετρημένες στην Deportivo. Όπως γνωρίζει η εφημερίδα, ο εξτρέμ διαπραγματευόταν με τον Άρη από τη Θεσσαλονίκη της ελληνικής Super League και θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με την ομάδα εκεί”.

Συνεχίζει το δημοσίευμα: “Αν και ο χρόνος συνεργασίας του παίκτη με την Ντεπορτίβο δεν έχει τελειώσει, καθώς ο Σαβέριο έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ντεπόρ (μέχρι το 2024), η μεταγραφή προχωρά. Οι “κυανόλευκοι” θα βάλουν λεφτά στο ταμείο τους με τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν είχε τον αναμενόμενο ρόλο. Έπαιξε συνολικά 13 παιχνίδια, τα πέντε από αυτά ως βασικός, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 418 λεπτά και 2 γκολ στον ενεργητικό του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα